O nama

Ko smo mi?

Kompanija Majorelle, sa sedištem u Kragujevcu, bavi se proizvodnjom raznovrsnog asortimana nameštaja po meri za stambene, poslovne i ugostiteljske objekte. Nameštaj koji izrađujemo odlikuje originalan i moderan dizajn i visoki kvalitet izrade uz pristupačne cene.

Naš tim čine kvalifikovani, dobro obučeni i stručni radnici koji prate potrebe najzahtevnijih kupaca i izlaze u susret njihovim željama. Na raspolaganju smo da Vam pomognemo u odabiru stila, materijala i boja i da Vam ponudimo jedinstvene ideje za opremanje prostora.

Dugogodišnjim radom i iskustvom kompanija Majorelle stvorila je prepoznatljiv brend na našem tržištu, a ono po čemu se izdavajamo i što nas čini prepoznatljivim u industriji nameštaja jeste striktno poštovanje datih rokova za izradu nameštaja.

Cilj kompanije je konstantno širenje obima i asortimana proizvodnje i usklađivanje sa novim svetskim trendovima i standardima kvaliteta. I u budućnosti ćemo se truditi da zadovoljimo potrebe svakog kupca i nalazimo najpraktičnija rešenja za savremene uslove života.

Hvala Vam što ste sa nama svo ovo vreme, a mi ćemo se truditi da i dalje opravdavamo Vaše poverenje.

Kraljevića Marka 4, 34000 Kragujevac
064 933 6 993
office@majorelle.rs

© Majorelle.rs – Sva prava zadržana | Izrada: Retroaktiv